Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Χορός Νεολαίας Συλλόγου Ποντίων Νέστου 21-12-2013

Η Νεολαία του Συλλόγου Ποντίων Νέστου πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στο κέντρο διασκέδασης «ΠΑΡΟΥΣΙΑ» με απόλυτη επιτυχία τον καθιερωμένο πλέον ετήσιο χορό της. Οι αξιόλογοι καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση ταξίδεψαν με τα τραγούδια τους όσους παρευρέθηκαν στην αλησμόνητη πατρίδα…
Η εκδήλωση άρχισε με χορούς που παρουσίασαν τα μικρά παιδιά των δύο χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου τα οποία, με χοροδιδάσκαλο τη Μαρία Θεολογίτου, απέσπασαν τα θερμότερα των χειροκροτημάτων.
Στη συνέχεια, με το αφιέρωμα που προβλήθηκε το οποίο ήταν αφιερωμένο στους τρεις πρώτους λυράρηδες του Συλλόγου – τους Στέλιο Γαβρά και Γιάννη Χατουτσίδη και τον εκλιπόντα Γιαννούλη Αχθοφορίδη – θέλησε η Νεολαία να τους ευχαριστήσει, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι δεν ξεχνά αυτούς που συνέβαλλαν στην εξέλιξη του Συλλόγου, από ίδρυσής του ακόμα.
Τη βραδιά χαιρέτησε ο δήμαρχος κος Σάββας Μιχαηλίδης, στην οποία παρευρέθηκε και ο Ευάγγελος Τσομπανόπουλος.
Η πίστα του κέντρου κατακλύστηκε από χορευτές που διασκέδασαν με την ψυχή τους και δεν άδειασε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!
Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που τραγούδησαν ήταν ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Πόλιος Παπαγιαννίδης, λύρα έπαιξε ο Κώστας Σιαμίδης, αγγείο-γαβάλ ο Γιώργος Σιαμίδης και νταούλι ο Νίκος Τσεπίδης. Τα χορευτικά συγκροτήματα συνόδευσαν οι: Κυριάκος Γερμανίδης στη λύρα και Παναγιώτης Ταξίδης στο νταούλι.
Η Νεολαία του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς κι όσους την ενίσχυσαν κι εύχεται

Καλές Γιορτές, Χρόνια Πολλά κι ένα ευτυχισμένο νέο έτος.